Projecten

Hieronder vind je alle actieve en toekomstige investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.

Binnenkort beschikbaar

4
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

StrongBox

Outdoor sportinstallaties — Liedekerke  

​StrongBox biedt extra sportruimte aan die makkelijk in gebruik en beheer is. De onderneming bouwt ruimtes in een handomdraai om tot bruisende sportlocaties. Ondertussen zijn er zeven actieve StrongBoxen met elk vier tot zes coaches. Om haar community van een groeispurt te voorzien wil StrongBox nu investeren in meer boxen en geografische uitbreiding in de Benelux.

Card image capp

Flavor Shop

Speciaalzaak — Gooik  

​Net dat tikkeltje anders, daar staat Flavor Shop voor. Smaakvoerder Birger Vanacker werd verliefd op de charmes van een lokale delicatessenzaak in het buitenland en besloot z’n eigen oase van smaak te creëren in België. Met Flavor Shop biedt Birger unieke en smaakvolle producten die niet makkelijk elders te vinden zijn. Zijn concept maakte de laatste acht jaar een mooie groei door. Nu wil Flavor Shop opnieuw naar een volgend niveau. Op de planning: meerdere vestigingen openen.

Card image capp

Staenis

Modulair zelfbouwsysteem voor vloeren — Zulte  

Staenis introduceert een roostersysteem met latten en verstelbare poten waarmee je zelf snel en eenvoudig een perfect vlakke vloeropbouw creëert. Zonder enige ervaring kunnen doe-het-zelvers met het Staenisrooster aan de slag: meer dan 2.000 klanten uit 12 landen deden het hen al voor. De toekomst brengt Staenis verdere internationalisering en vernieuwende, duurzame ambities.

Card image capp

Simba Service

Design as a service — Kontich  

​Simba Service maakt het proces van grafisch werk aanzienlijk eenvoudiger en toegankelijker. Dat doet de onderneming aan de hand van haar platform waar elk project gematcht wordt aan de best passende designer uit haar expertenteam. Klanten als Brussels Airlines geloven al in het concept. Nu wil Simba Service groeien en haar service naar een volgend niveau tillen.