image Bodhi's Ice

INVESTERINGSPROJECT

Bodhi's Ice

Een guilty pleasure, maar dan zonder de guilt: als gepassioneerd patissier stort Bodhi Goolaerts zich op het creëren van plantaardig ijs dat minder suiker en vet bevat. Ondertussen telt het kleurrijke assortiment al 7 verschillende smaken.

De potjes van Bodhi's Ice zijn te vinden in een kleine 100 verkooppunten over heel Vlaanderen, van Knokke tot Maasmechelen. Horecazaken en bakkers zijn momenteel de grootste afnemers van de ijsproducten van de onderneming, maar Bodhi's Ice bevindt zich op een scharnierpunt richting grote retailers. Om die omslag te ondersteunen wil Bodhi's Ice financiering ophalen via deze WinWinner-campagne.

Bedrijfsnaam Bodhi's Ice
Oprichtingsdatum 06/04/2022
BTW-nummer BE0784.551.044
Vennootschapsvorm BV
Locatie Kerkhofstraat 64, 2960 Brecht
Activiteit Plantaardig ijs
Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken. Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies.

Dit project wordt binnenkort gelanceerd.

Waarom investeren via WinWinner?

Investeren in gescreende dossiers
€0 kosten voor investeerder
>98% Terugbetalingsratio

Winwinner coach

Sam van Baarle
sam@winwinner.be
+32 470 29 02 14
Let op!
Geld lenen aan een onderneming is risicovol.
Als investeerder loopt u het risico dat het ontleende bedrag geheel of gedeeltelijk niet kan worden terugbetaald.