image Dexxter

De eindsprint

Sam van Baarle Winwinner coach
06-07-2022

De campagne van Dexxter loopt op haar laatste benen. Ondertussen hebben 71 investeerders hun lening aan de Antwerpse onderneming al toegezegd, goed voor een totaalbedrag van €140.000.

Aangezien €200.000 het maximale doelbedrag is, is er nog ruimte voor investeringen. Heb je nog niet geïnvesteerd maar wil je Dexxter nog een lening toekennen? Dan kan dat nog tot zaterdagavond!

Kaap van minimaal doelbedrag gerond

Sam van Baarle Winwinner coach
21-06-2022

Fijn nieuws voor Dexxter: gisteren rondde de onderneming de kaap van €100.000, het minimale doelbedrag van haar WinWinner-campagne.

Dit betekent dat we binnenkort kunnen starten met het opmaken van de leningscontracten voor de investeerders. Heb je nog niet geïnvesteerd? Dat kan nog: er is nog ruimte om richting het maximale doelbedrag van €200.000 te gaan.

"Bedankt aan alle investeerders voor het vertrouwen," klinkt het bij de 3 enthousiaste Dexxter-founders. "We zetten nog 18 dagen alle zeilen bij om zo dicht mogelijk bij dat maximumbedrag te geraken!"

We vliegen erin!

Sam van Baarle Winwinner coach
10-05-2022

De campagne van Dexxter gaat van start!

Vanaf nu kan je investeren in Dexxter. Ontdek het volledige ondernemersverhaal onder de beschrijvende tab en investeer mee.

Welke leningen zijn er?

Bruto rendement
Terugbetaling
Looptijd
Waarborg
Investeren vanaf
Maximale investering
Achtergesteld
Bruto rendement
Terugbetaling
Looptijd
Waarborg
Investeren vanaf
Maximale investering
Achtergesteld

Waarom investeren via WinWinner?

Investeren in gescreende dossiers
€0 kosten voor investeerder
>98% Terugbetalingsratio

Winwinner coach

Sam van Baarle
sam@winwinner.be
+32 470 29 02 14