image GS Technology

INVESTERINGSPROJECT

Crowdlening Winwinlening

GS Technology

Wat begon met het printen van enkele gadgets en accessoires, is ondertussen uitgegroeid tot een onderneming met een brede waaier aan diensten in de sector van het (industrieel) 3D-printen: bedrijven kunnen bij GS Technology terecht voor onder meer consultancy, distributie van 3D-printers en effectief printwerk.

Ondertussen heeft GS Technology al bijna 20 3D-printers in haar atelier. De behaalde groei leverde ook al een mooie titel op: in 2021 mocht de onderneming zich Beloftevolle Kmo van het Jaar van de provincie Antwerpen (UNIZO) noemen. Om verder te groeien is GS Technology op zoek naar financiering.

Bedrijfsnaam GS Project Design (commerciële naam: GS Technology)
Oprichtingsdatum 05/03/2019
BTW-nummer BE0721.871.525
Vennootschapsvorm BV
Locatie Postbaan 72 bus J, 2910 Essen
Activiteit 3D printing
Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken. Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies.

Beschrijving

Via deze financieringscampagne wil GS Technology maximaal €250.000 ophalen. Er zijn 2 aangeboden leningstypes: de achtergestelde winwinlening met opschortende voorwaarde (hierna "winwinlening") en de gestandaardiseerde achtergestelde lening met opschortende voorwaarde (hierna "crowdlening"). Voor meer informatie over beide aanbiedingen verwijzen we naar de gedetailleerde informatienota's, te vinden rechts bovenaan deze pagina onder de knop "Investeer".


In een notendop

 • Actief in de sector van 3D-printen (Additive Manufacturing)
 • Divers dienstenaanbod: consultancy, printing, distributie, opleidingen…
 • Gegroeid van het printen van gadgets & accessoires naar totaaloplossingen voor productiebedrijven, die op zoek zijn naar alternatieven voor conventionele productietechnieken of naar efficiëntere methoden
 • Bijna 20 industriële 3D-printers in eigen atelier
 • Omzet 2020 lag 84% hoger dan in 2019, in 2021 was er bijna een verdrievoudiging van de omzet tov 2020
 • Winnaar UNIZO-award Beloftevolle kmo van het Jaar voor provincie Antwerpen
 • WinWinner (minimaal €100.000, maximaal €250.000) maakt deel uit van financieringsmix voor investeringen in uitbreiding van het team en het machinepark
 • Investeren kan via de crowdlening en de winwinlening


Waarom GS Technology?

Meer en meer bedrijven zien het potentieel van 3D-printen, waarbij driedimensionale voorwerpen in bijvoorbeeld kunststof of metaal laag per laag geproduceerd worden door hoogtechnologische printers. Vooral productiebedrijven hopen in 3D-printen een productiemethode te vinden die efficiënter en dus goedkoper is in vergelijking met conventionele technieken.

GS Technology is een Antwerps bedrijf actief in de sector van het 3D-printen. Via een divers dienstenaanbod helpt de onderneming andere bedrijven bij het realiseren van hun doelen met 3D-printing.


Activiteit

Een belangrijke poot van GS Technology is consultancy:

“We merken dat industriële bedrijven meer inzetten op 3D-printing. Ze maken er ook effectief budgetten voor vrij. Vaak stappen ze naar ons met de vraag om iets te printen maar er komen ook grotere opdrachten, zoals uitwerken hoe een bedrijf 3D-printen kan inzetten in zijn productiecyclus. Wij kunnen dan helpen in het volledige proces, van concept/ontwerp tot de realisatie van het eindproduct.” – Gianni Scoponi, founder GS Technology

Om die eindproducten te realiseren beschikt GS Technology over bijna 20 industriële 3D-printers. Hiermee kan de onderneming een brede waaier aan producten printen. Gezien de industriële focus gaat het hierbij bijvoorbeeld om gepersonaliseerde controllers, robot-tools…


Als ondernemingen zelf een 3D-printer willen installeren, kunnen ze ook rekenen op advies en distributie via GS Technology. Hiervoor heeft de onderneming exclusiviteitscontracten met verschillende leveranciers die in de hele Benelux gelden.

“Veel concullega’s bieden een dergelijke service niet aan, maar het is natuurlijk belangrijk voor onze klanten dat ze een toestel aankopen dat bij hun noden past. Met onze service als tussenpersoon tussen leveranciers en eindgebruikers willen we een overbruggende rol spelen: leveranciers vinden een afzetmarkt en eindgebruikers weten dat ze een toestel op maat van hun 3D-printing-noden krijgen. We kunnen -als onderdeel van onze consultancypoot- bij klanten ook opleidingen voorzien voor het gebruik van 3D-printers.” – Gianni Scoponi, founder GS Technology


Team

GS Technology vindt haar kiem in de studententijd van founder Gianni Scoponi. Al tijdens zijn studies Ontwerp en Productietechnologie was hij gefascineerd door tekenen, ontwerpen, lasertechnieken… Maar 3D-printen stak er absoluut bovenuit.

Na zijn studies en stage startte hij dan ook een eigen bedrijf, met een beperkt aantal 3D-printers. Oorspronkelijk ging het om het printen van gadgets, maquettes en accessoires op kleine schaal maar later sloeg Gianni de weg van het industriële printen in. 3 jaar na Gianni’s studies is GS Technology dus al flink gegroeid.

Ook qua personeel is er al een flinke groei te zien: zo heeft GS Technology sinds kort een COO die mee de productontwikkeling vormgeeft. Daarnaast is er binnenkort ook op voltijdse basis een marketingmanager die GS Technology verder op de kaart moet zetten in de sector van 3D-printing. Ten slotte zorgen drie extra jobstudenten voor het tekenwerk.


Tractie

De belangrijkste inkomstenpoot van de activiteiten van GS Technology is de brede waaier aan consultancydiensten (research, conceptontwikkeling, ontwerp en productie van prototypes, opleidingen…). Daarnaast is er uiteraard nog het pure printwerk.


Productiebedrijven die het potentieel van 3D-printen willen verzilveren, vormen de typeklanten van GS Technology. Zo is AVT, een industrieel automatisatiebedrijf, klant bij GS Technology. Vaak gaat het bij de projecten voor bedrijven nog om maatwerk op kleine schaal, bijvoorbeeld een onderdeel voor een machine.

“Onze firma was al enige tijd nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Additive Manufacturing. GS Technology heeft ons met haar aanpak van dit project weten overtuigen van de meerwaarden van deze productietechnologie.” – Jan Stevens, zaakvoerder AVT Europe NV
Het groeitraject dat GS Technology al aflegde, leverde ook al een prijs op. Zo won de onderneming vorig jaar de titel van Beloftevolle Kmo van het Jaar voor de provincie Antwerpen, een wedstrijd van ondernemersorganisatie UNIZO.


“Vooral onze drang naar innovatie en internationale ambities zijn voor ons belangrijke waarden. Daarnaast werken we met 3D-printen ook aan ecologische vooruitgang: traditionele methoden zoals een onderdeel uit kunststof frezen zorgen bijvoorbeeld voor veel materiaalverlies en dus afval. Dat heb je met 3D-printen in veel mindere mate, of helemaal niet.” – Gianni Scoponi, founder GS Technology


Investeer mee!

GS Technology is op zoek naar financiering om de volgende stap in haar groeitraject te zetten. Concreet staan volgende investeringen op de planning:

 • Uitbreiding van het team met voornamelijk commerciële en operationele profielen
 • Aankoop van nieuwe 3D-printers om de capaciteit te verhogen
Hiervoor is GS Technology op zoek naar iets meer dan €550.000. WinWinner (minimaal €100.000 en maximaal €250.000) maakt deel uit van de financieringsmix die is opgesteld om aan het totale benodigde bedrag te komen. Voor meer info over de financieringsbehoefte en -kanalen kan je terecht in de informatienota's.

Investeren kan via:

 • de winwinlening: dit is een achtergestelde lening met 1,5% jaarlijkse brutorente + 2,5% jaarlijks belastingkrediet, 30% waarborg op openstaand bedrag, looptijd 5 jaar. Jaarlijks constante aflossing
 • de crowdlening: dit is een gestandaardiseerde achtergestelde lening met 5% brutorente en een looptijd van 4 jaar. Eenmalige aflossing. Aangezien GS Technology in aanmerking komt voor de vrijstelling van roerende voorheffing, is het brutorendement van de crowdlening ook het nettorendement. Ontdek de voorwaarden van deze maatregel op deze pagina.
Nu veel productiebedrijven de weg naar 3D-printen hebben gevonden, wil GS Technology die bedrijven helpen om hun weg in de sector te vinden. Dit doet de Antwerpse onderneming via een brede waaier aan consultancydiensten gerelateerd aan 3D-printen en uiteraard via het effectief printen van driedimensionale voorwerpen voor haar klanten. De eigen groei en de groeiende interesse voor deze innovatieve business maken van GS Technology een Beloftevolle Kmo, een titel die ook UNIZO al op het bedrijf plakte. Investeer jij mee in de groeiplannen van GS Technology?


Wees je bewust van de risico’s

Een investering onder de vorm van een achtergestelde lening houdt bepaalde risico’s in. We nodigen je uit om de voornaamste risico's na te lezen in de informatienota's.

Het is raadzaam om slechts een fractie van je beschikbaar (spaar)geld uit te lenen.

Welke leningen zijn er?

Bruto rendement
Terugbetaling
Looptijd
Waarborg
Investeren vanaf
Maximale investering
Achtergesteld
Bruto rendement
Terugbetaling
Looptijd
Waarborg
Investeren vanaf
Maximale investering
Achtergesteld

Waarom investeren via WinWinner?

Investeren in gescreende dossiers
€0 kosten voor investeerder
>98% Terugbetalingsratio

Winwinner coach

Sam van Baarle
sam@winwinner.be
+32 470 29 02 14
Let op!
Geld lenen aan een onderneming is risicovol.
Als investeerder loopt u het risico dat het ontleende bedrag geheel of gedeeltelijk niet kan worden terugbetaald.