image Vexigo

INVESTERINGSPROJECT

Crowdlening Winwinlening

Vexigo

Vexigo is een full-service outsourcing agency, gespecialiseerd in sales, administratie en marketing. Met haar diensten wil ze ondernemers ontzorgen, zodat ze zich volledig kunnen toeleggen op hun kernactiviteit. 

Dankzij haar brede focus, flexibele aanpak en het ruime aanbod, geniet Vexigo een sterke positie op de markt. Om die positie te versterken, wil de onderneming groeien. Voor de uitbreiding van het team en de implementatie van een managementstructuur, zoekt het agency financiering.

Bedrijfsnaam Vexigo
Oprichtingsdatum 14/01/2021
BTW-nummer BE0761.593.025
Vennootschapsvorm BV
Locatie Diamantstraat (HRT) 8 bus 356, 2200 Herentals
Activiteit Outsourcing agency
Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken. Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies.

Beschrijving

In een notendop

  • Full-service outsourcing agency, gespecialiseerd in sales, administratie en marketing 
  • Vexigo wil ondernemers ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business
  • Sterke marktpositie dankzij brede doelgroep, flexibele aanpak en ruim aanbod
  • Zaakvoerders met ervaring in management, marketing en sales, gesteund door een team van experten
  • 5 lopende partnerships, concrete onderhandelingen en een committed sales pipeline ter waarde van €210.000 voor het tweede kwartaal van 2021
  • Via WinWinner op zoek naar minimaal €70.000 en maximaal €125.000 voor de uitbreiding van het team
  • Investeren kan via de crowdlening en de winwinlening (ontdek de precieze leningsmodaliteiten onderaan deze pagina)


Waarom Vexigo?

Ondernemers verliezen kostbare tijd aan nevenactiviteiten. Die tijd kunnen ze niet aan hun core business besteden. Het gevolg? Ze besteden uren aan taken die niet tot hun passie behoren en genereren minder inkomsten uit hun kernactiviteit.


Niet elke onderneming kan even makkelijk personeel aanwerven om nevenactiviteiten met betrekking tot sales, marketing en administratie over te nemen. Vaak is er onvoldoende werk om een volwaardig takenpakket in te vullen of ontbreekt het budget om een fulltime werkkracht in dienst te nemen. Door via flexibele abonnementsformules sales, marketing en administratieve ondersteuning te bieden, lost Vexigo beide problemen op.


Activiteit

Outsourcing agency Vexigo biedt ondernemingen ontzorging op het vlak van sales, marketing en administratie. Klanten kunnen het volledige beheer van die activiteiten aan haar overlaten of slechts enkele taken uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan grafisch design en copywriting (marketing), algemene administratie en agendaplanning (administratie) of volledige salesprocessen van prospectie tot deals en opvolging (sales).


Afhankelijk van de precieze behoeften en wensen van de klant, bekijkt Vexigo welke van haar abonnementsformules het beste past. De invulling van de formules is erg flexibel en elk abonnement loopt voor een periode van minstens 3 maanden. Een onderneming kan dus perfect een marketeer outsourcen die drie maanden lang halftijds haar volledige marketing beheert, overneemt of enkel de website onderhoudt.

Dat concept heeft voordelen voor alle betrokken partijen. Enerzijds voor de klanten, zij betalen enkel de ondersteuning die ze nodig hebben en kunnen focussen op hun kernactiviteit. Anderzijds voor de werknemers van Vexigo, de onderneming kan haar personeelsleden immers een erg gevarieerde job aanbieden die hen in contact brengt met verschillende sectoren.


Team

Founders Jilke De Backer en Thomas Fockaert hebben allebei een achtergrond in sales, marketing en management. Vanuit een gedeelde missie om ondernemers te ontzorgen, richtten ze samen Vexigo op. 


De zaakvoerders hebben momenteel 6 vaste werknemers in dienst: een digital marketing manager, een marketing manager, 1 sales manager en 3 vertegenwoordigers. Zij kunnen flexibel en snel worden ingezet bij klanten. Tegen het einde van 2021 willen Thomas en Jilke hun team uitbreiden tot 20 werknemers.Tractie

Elke onderneming heeft behoefte aan een goede sales, marketing en administratie. Het marktpotentieel van Vexigo is dus enorm. De onderneming houdt haar doelgroep bewust breed: alle bedrijven kunnen bij haar terecht, ongeacht hun omvang en sector. Met haar brede bereik, flexibele houding en haar totaalaanbod kan Vexigo zich onderscheiden op de markt.

“Met onze diensten willen we zorgen voor een ommekeer in de sector. We willen de werkwijze van kmo’s blijvend veranderen en verbeteren. Het is onze ambitie om van Vexigo een begrip te maken in de ruime regio. We willen Vexigo laten uitgroeien tot de geprefereerde partner van bedrijven.” - Thomas Fockaert, co-founder Vexigo

De onderneming bouwt aan langdurige relaties met klanten. Op dit moment beschikt Vexigo over 5 actieve partnerships, voert ze concrete onderhandelingen met verschillende nieuwe bedrijven en heeft ze een committed sales pipeline ter waarde van €210.000 voor het tweede kwartaal van 2021.


Investeer mee!

Met heel wat (nieuwe) projecten in het vooruitzicht, willen Thomas en Jilke hun team uitbreiden met junior en senior profielen. Op die manier willen ze op korte termijn een managementstructuur implementeren

Om die uitbreiding te financieren, willen de zaakvoerders via deze WinWinner-campagne minimaal €70.000 en maximaal €125.000 ophalen. Investeren kan via:

  • de winwinlening: 1,75% jaarlijkse bruto rente + 2,5% jaarlijks belastingkrediet op het openstaande bedrag, 40% overheidswaarborg op het openstaande bedrag, looptijd 5 jaar. Jaarlijks constante of eenmalige aflossing.
  • de (achtergestelde) crowdlening: looptijd 5 jaar, 5% jaarlijkse bruto rente, jaarlijks constante aflossing. Aangezien Vexigo in aanmerking komt voor de vrijstelling van roerende voorheffing, is het bruto rendement van de crowdlening ook het nettorendement. Ontdek alle voorwaarden van deze maatregel op deze pagina.
Als full-service outsourcing agency heeft Vexigo één doel: ondernemers ontzorgen op het vlak van sales, marketing en administratie. Dankzij de flexibele abonnementsformules kan Vexigo haar aanbod perfect afstemmen op de behoeften van de klant. Nu de pipeline voor 2021 goed gevuld is, wil Vexigo het ijzer smeden als het heet is. Investeer je mee in de groei van het outsourcing agency dat ondernemers ontzorgt? 
Investeer

Welke leningen zijn er?

Bruto rendement
Terugbetaling
Looptijd
Waarborg
Investeren vanaf
Maximale investering
Bruto rendement
Terugbetaling
Looptijd
Waarborg
Investeren vanaf
Maximale investering

Waarom investeren via WinWinner?

Investeren in gescreende dossiers
€0 kosten voor investeerder
>98% Terugbetalingsratio
Let op!
Geld lenen aan een onderneming is risicovol.
Als investeerder loopt u het risico dat het ontleende bedrag geheel of gedeeltelijk niet kan worden terugbetaald.