image Regalo Esclusivo

INVESTERINGSPROJECT

Crowdlening Winwinlening

Regalo Esclusivo

Regalo Esclusivo is de tussenpersoon tussen enerzijds producenten van mode-items zoals trendy schoenen en handtassen en anderzijds retailers die deze producten verkopen. De onderneming werkte al samen met o.m. Galeria Inno, Torfs en AS Adventure. In 2020 verdubbelde Regalo Esclusivo haar omzet ten opzichte van 2019. Waar het bedrijf nu voornamelijk nog in de Benelux aanwezig is, zijn de eerste stappen voor een geografische uitbreiding van de activiteiten naar Duitsland al gezet.

Recent voegde Regalo Esclusivo de hippe slippers van Freedom Moses aan haar aanbod toe. Ter voorfinanciering van deze slippers zoekt Regalo Esclusivo financiering.

Bedrijfsnaam Regalo Esclusivo
Oprichtingsdatum 11/08/2011
BTW-nummer BE0838.541.145
Vennootschapsvorm Commanditaire vennootschap
Locatie Wijngaardstraat 34, 3390 Tielt-Winge
Activiteit Fashion
Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken. Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies.

Beschrijving

In een notendop

  • Onderneming die fungeert als tussenpersoon tussen producenten van modeartikelen (schoenen, handtassen…) en retailers die deze items verkopen
  • Recent distributeur geworden van slippers van Freedom Moses, een opkomend fashion brand
  • Grote namen als Torfs, Galeria Inno, AS Adventure en Paris Londres op het klantenlijstje
  • 2020: omzet verdubbeld tov 2019
  • Vooral actief in Benelux, maar sinds kort ook Duitsland aan afzetmarkt toegevoegd
  • Via WinWinner op zoek naar minimaal €50.000 en maximaal €150.000 ter voorfinanciering van Freedom Moses-slippers
  • Investeren kan via de crowdlening en winwinlening (ontdek de precieze leningsmodaliteiten onderaan deze pagina)


Waarom Regalo Esclusivo?

Een multi-brand agency met hippe en stijlvolle producten zijn, dat is de ambitie van Regalo Esclusivo. Deze onderneming is de tussenpersoon tussen enerzijds producenten van schoenen en handtassen en anderzijds winkels die deze mode-items verkopen aan particulieren.

“Als tussenpersoon tussen producent en retailer spelen we een belangrijke rol; we zijn een lokaal aanspreekpunt voor winkeliers, zij kunnen de collecties in onze showroom komen bekijken. Op die manier hoeven zij niet altijd alle buitenlandse beurzen te bezoeken. Onze focus ligt op het aanbieden van unieke merken waarmee onze klanten het verschil kunnen maken.” - Bart Horemans, zaakvoerder Regalo Esclusivo


Activiteit

De focus in het portfolio ligt op collecties schoenen en handtassen, waarvan de leveranciers garant staan voor een eigentijdse stijl, trendiness en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het nieuwste paradepaardje in het gamma van Regalo Esclusivo zijn de slippers van Freedom Moses, een fashion brand dat wereldwijd aan een opmars bezig is dankzij haar comfortabele en hippe slippers. De Standaard rekende de slippers zelfs tot een van de 10 zomerhits van 2020.


“Freedom Moses biedt slippers met een unieke story in diverse kleuren en prints en dit zowel voor kinderen als volwassenen. Aangezien Freedom Moses jaarlijks nieuwe designs introduceert, kunnen we rekenen op een groot aantal herhalingsaankopen.” - Leen Törö, Regalo Esclusivo

Afhankelijk van het product kan het verdienmodel van Regalo Esclusivo variëren: zo verdient de onderneming enerzijds commissies, waarbij een deel van het door de producent aan de retailer gefactureerde bedrag naar Regalo Esclusivo gaat.

Anderzijds treedt de onderneming ook op als distributeur. Dit is sinds eind 2019 het geval voor de slippers van Freedom Moses; Regalo Esclusivo verdeelt deze hippe slippers onder winkels in de Benelux en in 2021 is Duitsland daar ook bijgekomen. Als distributeur neemt Regalo Esclusivo de slippers op voorraad en verkoopt ze door.

“Het distributiemodel achter Freedom Moses is efficiënt en rendabel dankzij een performant B2B-platform voor de orderverwerking en facturatie, een stabiele kostenstructuur en ervaren agenten voor Nederland en Duitsland. De nettomarges zijn marktconform.” - Bart Horemans, zaakvoerder Regalo Esclusivo


Team

Regalo Esclusivo is een familiebedrijf, gerund door Bart Horemans, zijn vrouw Leen Törö en dochter Romy. Met hun diverse achtergronden in sales, marketing, financiën, proces- en projectmanagement zijn zij de drijvende kracht achter de onderneming.

Bart legt zich met zijn bancaire ervaring voornamelijk toe op het financiële luik. Daarnaast neemt hij ook de logistiek en het algemene management voor zijn rekening. Zijn vrouw Leen is verantwoordelijk voor de sales, dochter Romy staat in voor de marketing en communicatie.

Als onderneming die actief is in de Benelux en verder wil groeien, is het vanzelfsprekend nuttig om in de hele markt contacten te hebben. Zowel in Nederland als Duitsland doet Regalo Esclusivo daarom al een beroep op 2 lokale verkoopagenten die ervaring hebben in de mode- en schoenensector.

Romy, Leen & Bart

Om de verkoop van de Freedom Moses-slippers te boosten werkt Regalo Esclusivo samen met PR-bureau MMBSY:

“MMBSY staat te popelen om als creatieve PR- en communicatiepartner het verhaal van Freedom Moses mee groot te maken. We zullen onze expertise in PR en Influencer Marketing inzetten om de brand story van de slippers van ‘melk en honing’ te verspreiden. Hoe? Triggerende persberichten over de nieuwste collecties zullen het nieuws tot bij onze Belgische mode- en lifestyle-journalisten brengen. Simultaan zullen social media influencers op een creatieve, toffe manier hun Freedom Moses-sandalen wereldkundig maken. Zo krijgt Freedom Moses ook een online boost.” - Carolien Swinnen, Head of Fashion PR MMBSY

Bekijk hoe Regalo Esclusivo te werk gaat en waarvoor de onderneming financiering zoekt

Klanten

Regalo Esclusivo richt zich met haar producten naar verkopers van schoenen en handtassen. Schoenen- en kledingwinkels behoren dus tot de doelgroep, maar ook department stores en concept stores zijn klant van de onderneming. Enkele grote namen uit de sector zoals Galeria Inno, Torfs, Bent en Paris Londres staan op het klantenlijstje. Het toevoegen van de Freedom Moses-slippers heeft het klantenbestand nog uitgebreid; naast Torfs deden AS Adventure en Jüttü al een bestelling van de hippe slippers.


Waar Regalo Esclusivo voorlopig voornamelijk nog actief is in België, Nederland en Luxemburg, staat de komende jaren een expansie in Duitsland op het programma. Daar is het marktpotentieel uiteraard nog groter dan in de Benelux. De eerste bestellingen bij onze oosterburen zijn alvast een feit.

“In 2020 realiseerden we al een omzetverdubbeling in vergelijking met 2019. Als we naar ons orderboek kijken voor 2021, mikken we nog eens op een verdubbeling in omzet ten opzichte van 2020. Daarna is het de ambitie om tot 2024 jaarlijks met 30% te groeien.” - Bart Horemans, zaakvoerder Regalo Esclusivo


Investeer mee!

Regalo Esclusivo heeft ambitieuze groeiplannen. Vooral de verkoop van de Freedom Moses-slippers in de Benelux en de Duitse markt, waar de onderneming samen met haar agenten nog heel veel groeipotentieel ziet, kan de onderneming een flinke boost geven.

De slippers moeten echter voorgefinancierd worden. Het is om die reden dat Regalo Esclusivo op zoek is naar financiering. Deze WinWinner-campagne, waarmee het bedrijf minimaal €50.000 en maximaal €150.000 wil ophalen, maakt deel uit van de totale financieringsmix die is opgesteld om €461.125 op te halen. Dit ter voorfinanciering van door klanten bestelde slippers.

Investeren in Regalo Esclusivo kan via een van volgende lening types:

  • de winwinlening (achtergestelde lening): 1,75% jaarlijkse bruto rente + 2,5% jaarlijks belastingkrediet op openstaand bedrag, 40% overheidswaarborg op openstaand bedrag, looptijd 5 jaar. Jaarlijks constante of eenmalige aflossing aan het einde van de looptijd.
  • de crowdlening (achtergestelde lening): looptijd 5 jaar, 5,5% jaarlijkse bruto rente, eenmalige aflossing aan het einde van de looptijd.
Regalo Esclusivo nadert haar 10-jarig bestaan. Het complementaire team van de onderneming heeft in die jaren stevig gewerkt aan een trendy aanbod en een ruim en gevarieerd verkoopnetwerk. Nu is de onderneming klaar voor de volgende groeistap en wil ze de hippe Freedom Moses-slippers verder in de markt zetten en tegelijk geografisch uitbreiden. Investeer je mee?

Welke leningen zijn er?

Bruto rendement
Terugbetaling
Looptijd
Waarborg
Investeren vanaf
Maximale investering
Achtergesteld
Bruto rendement
Terugbetaling
Looptijd
Waarborg
Investeren vanaf
Maximale investering
Achtergesteld

Waarom investeren via WinWinner?

Investeren in gescreende dossiers
€0 kosten voor investeerder
>98% Terugbetalingsratio
Let op!
Geld lenen aan een onderneming is risicovol.
Als investeerder loopt u het risico dat het ontleende bedrag geheel of gedeeltelijk niet kan worden terugbetaald.