Projecten

Hieronder vind je alle actieve en toekomstige investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

GS Technology

3D printing — Essen  

GS Technology biedt een brede waaier aan diensten aan in de sector van het 3D-printen: van consultancy over distributie van printers tot effectief printwerk. De Beloftevolle Kmo van het Jaar van de provincie Antwerpen (UNIZO-award 2021) zoekt nu financiering om verder te groeien.

Eindigt over 57 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Tulebug

Vakantiewoningverhuur — Kortrijk  

Tulebug verhuurt vakantiewoningen in het populaire Ardennen-stadje Durbuy. Met 2 woningen die al verhuurd worden en een 3e waarvan de renovatie net afgerond wordt, wil de onderneming inzetten op vakanties in eigen land. Hierbij ligt de focus op prima locaties en comfortabele voorzieningen.

Eindigt over 50 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Dexxter

Boekhoudtool — Puurs-Sint-Amands  

​Met Dexxter ontwikkelden Robbe Claessens, Stan De Pauw en Giel Thomas een webapplicatie die student-ondernemers en bijberoepers in een eenmanszaak ondersteunt in hun boekhouding, al dan niet begeleid door een accountant. Het concept trok ondertussen al bijna 1500 ondernemers aan die dankzij Dexxter hun eigen boekhouding doen. Nu wil de onderneming haar app naar een hoger niveau tillen om nog meer eenmanszaken te ondersteunen.

Eindigt over 48 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Holy Berry

Açai-producten — Gent  

Smaakvol, veelzijdig en supergezond, dat is de Açai-bes in drie woorden. Holy Berry brengt de uit het Amazonewoud afkomstige bes bij ons op de markt, en dat in een gevarieerd productgamma. Ondertussen zijn de Holy Berry-producten te vinden in o.a. Delhaize en Spar. Vorig jaar realiseerde de onderneming bijna een omzetverdubbeling, en tegelijk heeft ze oog voor duurzaamheid.

Eindigt over 44 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Gutsy

Hondenvoeding met insecten — Antwerpen  

Gutsy wil mensen aanzetten om fantastische momenten met hun hond te beleven zonder een ecologische voetafdruk, of in dit geval pootafdruk, achter te laten. Aan de hand van duurzame hondenvoeding op basis van insecten maakt Gutsy die belofte van een actieve outdoor levensstijl zonder pootafdruk waar. Gutsy introduceerde haar product net op de markt en is nu op zoek naar investeringen om uit te breiden en die markt volledig te veroveren.

Eindigt over 43 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

SymPaté

Ambachtelijke miniatuur paté-terrines — Heusden-Zolder  

​SymPaté, dat is een intense ambachtelijke beleving. Een klassieke paté volgens de authentieke bereidingswijze ontbreekt vandaag nog in de winkelrekken. Hier wil SymPaté met miniatuur paté-terrines een antwoord op geven. Zo brengt de onderneming patés, traditie, vakmanschap en kwaliteit tot op de tafel. Om haar product op de markt te brengen is SymPaté op zoek naar groeifinanciering.

Eindigt over 37 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Sanseveria

Bagelsalon — Brugge  

Al sinds 2014 brengt Sanseveria de coole vibe van een American bagel bar naar Brugge en dat in een setting die tegelijk hip en 'de tijd van toen' uitstraalt. Na een eerste uitbreiding in 2016 is het concept klaar voor de volgende stap: de verhuis naar een groter pand.

Eindigt over 23 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

FoodM

Smart fridges — Antwerpen  

Efficiënter en gezonder omgaan met tijd. Dat is hoe FoodM bedrijven helpt de werkplek aantrekkelijker te maken. De onderneming wil gezonde, evenwichtige voeding efficiënt op de werkplek krijgen. Dat doet FoodM aan de hand van smart fridges en een bijhorende app die 24/7 bijhouden welke producten aanwezig zijn en welke populair zijn onder de werknemers. De onderneming heeft al meer dan tien actieve fridges bij onder andere Globetrade, Bleckmann en Road 21.

Eindigt over 8 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

AirX

Expertisebureau in ventilatie — Herent  

AirX is een praktijkgericht expertisebureau in ventilatie. Het ervaren team neemt een pioniersrol op zich in het streven naar een energiezuinig, gezond en comfortabel binnenklimaat. Om haar dienstverlening verder uit te breiden, heeft AirX twee nieuwe technici en een administratief bediende nodig.

Eindigt over 2 dagen Project bekijken