Projecten

Hieronder vind je alle actieve en toekomstige investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Epiphany's Kitchen

Vegan restaurant — Gent  

Epiphany's Kitchen verrast met een volledig plant-based menu, met de mogelijkheid om een stuk vlees, vis of kaas bij te bestellen. Verwacht je dus aan unieke smaakcombinaties, tegen de achtergrond van een feeëriek interieur. Bezielster Epiphany Vanderhaegen - de dochter van mode-ontwerpster Kaat Tilley - opent na het succes in Gent een tweede zaak in Antwerpen.

Eindigt over 56 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Summ.link

People analytics - data intelligence — Melle  

Summ.link helpt bedrijven om hun talenten aan boord te houden. Dit gebeurt enerzijds via een uitgebreide consultancytak en anderzijds via een Business Intelligence platform dat de onderneming aan het ontwikkelen is. Het team telt ondertussen een kleine 25 medewerkers en kan o.m. ArcelorMittal, Telenet, BNP Paribas Fortis en Showpad tot zijn klanten rekenen.

Eindigt over 51 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Redd Point

Lijntechnologie voor padel — Damme  

Wat de videoref is voor voetbal of Hawk-Eye voor tennis, dat wil Redd Point zijn voor padel. De West-Vlaamse onderneming ontwikkelde een technologie die meet of een bal eerst de wand of eerst de grond raakte, een frequente discussie onder padelspelers. Het concept is alvast gepatenteerd in België en Redd Point legt volop contacten voor de introductie van haar technologie op de Belgische en internationale padelvelden.

Eindigt over 42 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

EEVE

Persoonlijke robots — Waregem  

EEVE ontwerpt, bouwt en verkoopt persoonlijke robots. Het gaat om technologische hoogstandjes die op basis van artificiële intelligentie arbeidsintensieve handmatige taken automatiseren. Het eerste model, de Willow, is uitgerust met een maai- en waakfunctie. Wereldwijd rijden er al zo'n 2.000 Willows rond. Het EEVE-team bestaat al uit meer dan 40 mensen en werkt nu toe naar de Willow X, de opvolger van haar eerste creatie.

Eindigt over 30 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Cesano

E-mobility — Destelbergen  

​Elektrische fietsen hebben hun plek in het straatbeeld definitief veroverd. Cesano faciliteert deze groeiende markt van micro mobility voor de hospitality-sector. De onderneming voorziet onder meer hotels, B&B’s en campings van elektrische fietsen. Voor de Luxemburgse overheid leverde Cesano reeds 600 e-bikes, bij ons heeft de onderneming reeds 150 fietsen in gebruik door contracten met meer dan 20 hotels.

Eindigt over 28 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Uptron

Performance marketing agency — Dilbeek  

Uptron maakt ondernemingen competitief in de digitale wereld. Van het uitdenken van een digitale strategie over online marketing tot webdesign op maat: dit performance marketing agency zorgt voor het versterken van online visibiliteit. De onderneming uit Dilbeek kan een divers klantenportfolio voorleggen met onder meer projecten voor de VDAB, Smeets Hasselt en Eendracht Aalst.

Eindigt over 23 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Tyranos

Farma — Hasselt  

Tyranos ontwikkelt supplementen die bewegingsproblemen zoals artrose behandelen. Hierbij hamert de onderneming op wetenschappelijke onderbouw. Momenteel heeft Tyranos al 3 producten in haar gamma, maar er zullen er meer volgen. Nog geen anderhalf jaar na de commerciële lancering noteerde het Limburgse bedrijf al 2.400 bestellingen, waaronder zelfs van wereldkampioenen en olympiërs.

Eindigt over 14 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Custo

Slimme brievenbus — Gent  

Online aankopen zit in de lift. Makkelijk en handig, tot er problemen opduiken met de levering en retour. De oplossing van Custo is een stukje geconnecteerde high-tech met een robuust en clean design. De Gentse start-up ontwikkelde een slimme brievenbus, die helemaal klaar is voor de revolutie in e-commerce.

Eindigt over 7 dagen Project bekijken