Projecten

Hieronder vind je alle actieve en toekomstige investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.
Card image capp
Premium

Crowdlening Winwinlening

BeerMate

Automatische biertap — Antwerpen  

Pintje bestellen? BeerMate laat het vlot verlopen. Deze automatische self-service biertap werd ontwikkeld voor o.a. festivals, stadions en cateraars om te knippen in de lange wachtrijen aan de toog. De 'bar van de toekomst' is beschikbaar in 3 modellen en kan tot 1.000 biertjes per uur tappen. De twee founders, met een achtergrond in de brouw- en eventindustrie, werkten een verdienmodel uit dat bestaat uit verkoop, verhuur en/of een commissie op de verkochte drank.

Eindigt over 57 dagen Project bekijken
Card image capp
Premium

Crowdlening Proxilening

Teddy Picker

Boutique hotel — Brussel  

Teddy Picker heet je welkom in een anticonformistisch boutique hotel in de hippe Dansaertwijk in Brussel. Dit brutalistische hoekpand is een kruispunt voor culturele activiteiten zoals concerten, vernissages en pop-up stores. Tegelijk is het een plek waar interieur- en designliefhebbers aan hun trekken komen voor een bijzondere overnachting. Next step: het pand uitbreiden met extra kamers en de opening van het eigen restaurant Kline.

Eindigt over 45 dagen Project bekijken
Card image capp
Premium

Crowdlening Winwinlening

Hydropure

Watermanagement — Zedelgem  

Water is kostbaar, zowel voor het milieu als voor grote bedrijven. Hydropure levert innovatieve en duurzame oplossingen voor efficiënter waterbeheer. De waterzuiveringsinstallaties beperken de ecologische impact tot een minimum terwijl klanten in de horecasector, overheidsinstanties, haven en industrie hun waterfactuur onder controle kunnen houden. Onder meer DP World, de IJzertoren-site en de Brusselse Rogiertoren lieten zich al bijstaan door de expertise van Hydropure.

Eindigt over 11 dagen Project bekijken
Card image capp
Premium

Crowdlening Winwinlening

Amy

Art management app — Antwerpen  

Amy is een online applicatie voor het professionaliseren van de kunstsector. De app ondersteunt kunstenaars, galeries, verzamelaars en kunstgerelateerde services om zich professioneel te ontwikkelen. De app is er zowel voor beginnende kunstpraktijken als voor gevestigde waarden. Zo vertrouwen o.a. Rinus Van de Velde, Luc Tuymans, Tim Van Laere Gallery en de Moortgat-collectie op deze tool.

Eindigt over 11 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Norwin

Tiny houses — Sint-Niklaas  

Hoge energieprijzen, pittige aankoopkosten, renovatiebeslommeringen... Een woning kopen is geen walk in the park. Norwin komt op de proppen met een alternatief: kleine maar volwaardige en instapklare woningen voor koppels en gezinnen. Ongeveer een half jaar na de lancering kon Norwin al 7 tiny houses verkopen. Om voorraad op te bouwen en zo sneller op aanvragen te kunnen ingaan, is Norwin op zoek naar financiering.

Eindigt over 51 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Soccer Improved

Medical performance — Riemst  

Soccer Improved is een medisch performance team dat profvoetballers over de hele wereld begeleidt met individuele trainingsschema’s, revalidatie en coaching. Met de lancering van de eigen app wil het Limburgse founderstrio nu kwalitatieve trainingen laagdrempelig ter beschikking stellen aan een breder publiek.

Eindigt over 46 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Routeez

Zorg — Wevelgem  

Mobiele zorgactiviteiten inplannen vormt een ingewikkelde puzzel. De experten van Punfyre ontwikkelen Routeez om te voldoen aan de specifieke noden bij het vervoer van patiënten, thuisverpleging en gezinszorg. Via artificiële intelligentie wijzigen zorgplanningen dynamisch tijdens de route, met betere zorg voor de patiënt en tijd- en kostenbesparing voor de zorgorganisatie als resultaat. Verschillende spelers in de zorgsector, met onder meer het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, maken al gebruik van andere software van dit jonge techbedrijf.

Eindigt over 39 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Beiruti/Yokoso

Restaurants — Gent  

Beiruti en Yokoso zijn twee hippe horecaconcepten waar kwaliteit, een klantgerichte aanpak en een raise-the-bar-mentaliteit de ordewoorden zijn. Beiruti serveert de echte Libanese keuken, terwijl Yokoso snelle, verse sushi op tafel tovert. ​The Purples, de vennootschap achter Beiruti en Yokoso, baat al twee vestigingen van beide concepten uit. Het ambitieuze team zal binnenkort zelfs een derde merk uit de grond stampen: Lombardi's Pizza.

Eindigt over 37 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

JobFunders

Rekruteringsplatform — Zwevegem  

JobFunders is een jobplatform waarop iedereen jobzoekers en bedrijven met elkaar in contact kan brengen. Via een combinatie van refer-a-friend-acties, een poule van professionele recruiters en slimme technologie verloopt de rekrutering op het platform sneller en efficiënter. En bij een match valt er ook nog iets aan te verdienen! Al meer dan 1.000 kandidaten, meer dan 50 bedrijven en meer dan 200 talent matchers vonden al hun weg naar JobFunders.

Eindigt over 4 dagen Project bekijken