Projecten

Laat je spaargeld renderen door te investeren in bedrijven via crowdlending. Hieronder vind je alle actieve projecten.

Card image capp Favoriet
Coming soon
Succesvol gefinancierd

Crowdlening Winwinlening

Gent
Industrie

Blulinc focust sinds 2021 op de ontwikkeling en implementatie van een uitgebreid netwerk van elektrische voertuiglaadstations, aangeboden via een abonnementsmodel op maat. De USP ligt in het leveren van een all-inclusive service die de installatie, het reguliere onderhoud, en technologische upgrades van deze laadstations omvat. Na een rendabel 2023 en een verdubbeling van de omzet, investeert de onderneming in het opzetten van nieuwe oplaadstations. Hiervoor worden in bulk grotere volumes laadpalen en bijhorend installatiemateriaal aangekocht.

Log in om alle details te zien

p

€134.000 gefinancierd (61 investeerders)

89%

max. bedrag: €400.000

Project bekijken
Eindigt over 38 dagen
Card image capp Favoriet
Coming soon
Succesvol gefinancierd

Crowdlening Winwinlening

Zedelgem
Industrie

Suwie is een gecertificeerde partner voor bedrijven en gezinnen in hun transitie naar het gebruiken van groene energie. De onderneming specialiseert in de plaatsing van zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen, boilers en slimme laadinfrastructuur.

Card image capp Favoriet
Coming soon
Succesvol gefinancierd

Beringen
Vastgoed

Swevers Real Estate behoort tot de 3 grootste makelaars in Limburg. Sinds 2003 is het team van oprichter Marc Swevers actief in de verkoop van woningen, appartementen en bouwgronden. Meer dan 20 vastgoedprofessionals werken verspreid over kantoren in Beringen, Hasselt, Heusden-Zolder en Borgloon. Nu investeert de groep in twee bijkomende vestigingen in Vlaams-Brabant.

Card image capp Favoriet
Coming soon
Succesvol gefinancierd

Gent
Tech

dear digital is een e-commerce agency dat technologie ontwerpt en implementeert voor ambitieuze bedrijven. Daarbij steunt het team van 35 werknemers op Shopify en Odoo. In 3,5 jaar groeide dear digital naar 2,2 miljoen euro omzet in 2023 zonder externe financiering. Nu plant het bedrijf haar eerste acquisitie, waarbij een ervaren Odoo-partner wordt overgenomen.