Projecten

Hieronder vind je alle actieve en toekomstige investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.
Card image capp
Premium

Crowdlening Winwinlening

FT Group

Transportautomatisering — Wilrijk  

FT Group ontwikkelt flexibele oplossingen voor grote spelers uit de industriële en logistieke wereld om hun intern transport efficiënter te organiseren en automatiseren. Hiervoor combineert FT Group klassieke technologie met hightech innovaties. De onderneming uit Wilrijk groeide sterk de afgelopen 10 jaar en kan rekenen op terugkerende klanten zoals Colruyt Group, Umicore en Soudal.

Eindigt over 59 dagen Project bekijken
Card image capp
Premium

Crowdlening Winwinlening

Slow Cabins

Eco-hospitality — Ergens in België  

Slow Cabins staat garant voor bijzondere overnachtingen middenin een overweldigende omgeving dicht bij huis. De off-grid ecodesign cabins zijn volledig zelfvoorzienend en creëren een positieve impact op mens én natuur. Je vond de stiltehutten al op idyllische locaties in België, deze zomer startte Slow Cabins haar buitenlands verhaal in de Ierse natuur. Nederland en Wallonië staan eind dit jaar op de agenda.

Eindigt over 19 dagen Project bekijken
Card image capp
Premium

Crowdlening Winwinlening

Stellar Labs

Leerplatform — Antwerpen  

Stellar Labs helpt bedrijven om werknemers efficiënter bij te scholen. Gedreven door neurowetenschappelijke inzichten, menselijk gedrag en technologie maakt de methode professionals klaar voor de innovaties van morgen. Onder meer IKEA, KBC en Barco vertrouwen op de leerexpertise van Stellar Labs om de groeiende skills-gap te overbruggen.

Eindigt over 31 dagen Project bekijken
Card image capp
Premium

Crowdlening Winwinlening

Bier Central

Totaalconcept bierbeleving — Brussel en Mechelen  

Bier Central, dat is Belgische biercultuur voor elk van ons. Met liefst 33 verschillende bieren op vat en 333 soorten op fles kan je er alle dagen genieten van een ander Belgisch bier. Antwerpen en Gent hebben al een place to beer, in Mechelen en Brussel komen er binnenkort twee nieuwe trekpleisters bij.

Eindigt over 19 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Epiphany's Kitchen

Vegan restaurant — Gent  

Epiphany's Kitchen verrast met een volledig plant-based menu, met de mogelijkheid om een stuk vlees, vis of kaas bij te bestellen. Verwacht je dus aan unieke smaakcombinaties, tegen de achtergrond van een feeëriek interieur. Bezielster Epiphany Vanderhaegen - de dochter van mode-ontwerpster Kaat Tilley - opent na het succes in Gent een tweede zaak in Antwerpen.

Eindigt over 3 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Strawberry Secrets

Lingerie voor jonge vrouwen — Antwerpen  

Onder het motto 'not childish, not sexy' presenteert Strawberry Secrets lingerie voor jonge vrouwen.​ Met haar producten wil de onderneming haar doelgroep, wiens lichaam zich snel ontwikkelt, een zelfvertrouwenboost geven. Met al een 50-tal Belgische verkooppunten en een eigen flagship store vlakbij de Antwerpse Meir bevindt Strawberry Secrets in een stroomversnelling.

Eindigt over 47 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

izzzi

Babydrager — Brasschaat  

Izzzi is een innovatieve draagoplossing voor pasgeboren baby’s. Ergonomie en gebruiksgemak staan centraal, zowel voor de ouders als voor het kind. De natuurlijke draaghouding laat bovendien toe om de hele dag oogcontact te houden. Meer dan 3.000 ouders in de Benelux, Frankrijk en de VS ervaren nu al dagelijks de meerwaarde van izzzi.

Eindigt over 39 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

FamilyCard

Webshop loyalty card — Aalst  

FamilyCard is een webshop loyalty card die haar gebruikers een beloning oplevert bij een online aankoop. Al meer dan 125.000 consumenten sloten zich aan bij het concept. Zij kunnen kortingen op de kop tikken in meer dan 1.000 webhops, waaronder Booking.com en Krëfel.

Eindigt over 33 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening Proxilening

Donki

Mexicaanse burritobar — Antwerpen  

Bij de restaurants van Donki schuif je aan voor huisgemaakt comfort food, met Mexicaanse flair als sausje. Met 1 vestiging in Leuven en 2 in Brussel is Donki intussen al een gevestigde waarde. In oktober opent Donki een vierde vestiging in Gent. Next stop: Antwerpen! Via crowdfunding willen oprichters -en broer en zus- Pierre en Xiomara Baltodano hun vijfde vestiging mee financieren.

Eindigt over 26 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Daskalidès

Chocolatier — Kuurne  

Sinds 1931 maakt Daskalidès faam als gerenommeerde chocolatier. De eerste gebakwinkel in Gent ontpopte zich tot een internationaal bekende leverancier van Belgische kwaliteitschocolade. Intussen verkoopt dit familiebedrijf haar zoete luxeproducten in meer dan 30 landen verspreid over 3 continenten. Een nieuw managementteam zet nu haar schouders onder dit wereldmerk, made in Belgium.

Eindigt over 24 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Castard

Baby- en kinderspeciaalzaak — Roeselare  

Castard is een baby- en kinderspeciaalzaak die de naam waard is. Van kledij over geboortelijsten tot een babyspa; (aanstaande) ​moeders en vaders vinden er wat ze nodig hebben voor hun kleine spruit. Zaakvoerster Kelly Denolf startte het concept in 2017 en deed haar zaak geleidelijk groeien. Nu zijn er zelfs plannen voor een 2e vestiging.

Eindigt over 20 dagen Project bekijken