Projecten

Hieronder vind je alle actieve, toekomstige en succesvolle investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.

Actief

Card image capp

Winwinlening Crowdlening

Creation of Wonder

Communicatieopleidingen & Braziliaans street food — Rotselaar  

Creation of Wonder geeft communicatieopleidingen aan bedrijven én brengt Braziliaans street food op de markt onder de naam Sabor Brasil. De impact van corona op beide activiteiten is groot. Daarom zoekt de onderneming financiering om deze periode met amper inkomsten te overbruggen.

Eindigt over 13 dagen Project bekijken
Card image capp

Winwinlening Crowdlening

Van Bulck Beers

Bier — Oostende  

De brouwende broers Denis & Maxim hebben met Van Bulck Beers al 3 biobieren in hun gamma. Nu zijn ze op zoek naar financiering voor bijkomende productie van hun bieren, de opstart van een pop-up bar en de ontwikkeling van webshops.

Eindigt over 17 dagen Project bekijken
Card image capp

Winwinlening Crowdlening

Cares Assistance

Verzekeringen & bijstand — Lendelede  

Cares Assistance brengt verzekeringsproducten op de markt waarbij de focus ligt op bijstand. Hiervoor werkt de onderneming samen met AXA Assistance. Voor de voorfinanciering van commissies van makelaars zoekt de onderneming financiering.

Eindigt over 28 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Roose's Chocolate World

Chocolaterie — Brugge  

Al meer dan 25 jaar kan je terecht bij Roose's Chocolate World voor heerlijke chocoladeproducten. Door de corona-uitbraak loopt de chocolaterie heel wat inkomsten mis, onder meer door het wegvallen van het buitenlandse toerisme. Om meer te kunnen inzetten op lokale klanten en binnenlands toerisme zoekt de onderneming financiering.

Eindigt over 31 dagen Project bekijken
Card image capp

Winwinlening Crowdlening

LiQ

Alcohol-infused ice cream — Harelbeke  

LiQs heerlijk room- en sorbetijs met een vleugje alcohol doet je meteen aan de zomer denken! Deze jonge 'premium dessert company' is al te vinden in zo'n 650 Belgische verkooppunten en is op zoek naar financiering om haar internationale groeiplannen mogelijk te maken.

Eindigt over 33 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Artfuse

IT voor creatieve sector — Hasselt  

Artfuse brengt artiesten en mensen die op zoek zijn naar een creatieve beleving, samen. Dit matchmakingplatform voor de creatieve sector heeft al ruim 10.000 artiesten in zijn database. Voor investeringen in het product en de go-to-marketstrategie zoekt Artfuse financiering.

Eindigt over 39 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Pentagon Event Solutions

Verhuur event-units — Haacht  

Door de verhuur van creatieve promovoertuigen, beursstanden, infozuilen... zorgt Pentagon Event Solutions voor echte eyecatchers op events. Onder meer VIER en Klara Festival deden al een beroep op de diensten van de onderneming. Voor de aankoop van nieuwe eventcontainers zoekt Pentagon Event Solutions financiering.

Eindigt over 56 dagen Project bekijken

Doel behaald

Card image capp

Winwinlening

VALOR

Vastgoed — Puurs-Sint-Amands  

VALOR is een onderneming die bouwprojecten van A tot Z uitvoert: de onderneming treedt op als ontwerper, bouwheer, uitvoerder én energieleverancier van bouwprojecten, steeds met duurzaamheid, een goede ligging en energiezuinigheid als prioriteiten.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

Creative Therapy

Healthtech — Gent  

Creative Therapy ontwikkelde Matti, een spelmat die kinesitherapie leuker maakt voor kinderen én meer data aanlevert voor de kinesist. Voor verdere research, ontwikkeling en extra personeel zoekt de healthtech-start-up financiering via winwinleningen.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

Groene Gevels

Gevelbeplanting — Lebbeke  

Groene Gevels is een vzw die meer groen in het straatbeeld wil krijgen door gevelbeplanting te plaatsen op zelf ontwikkelde klimhulpen. Om te kunnen investeren in personeel, een bestelwagen en marketingacties is Groene Gevels op zoek naar financiering.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

Calculus

IT — Zutendaal  

Calculus ontwikkelt hardware en software waarmee klanten de data van hun technische toestellen beter kunnen interpreteren. De technologie werd al gebruikt bij meer dan 200 unieke projecten, o.m. op Tomorrowland en het Eurovisiesongfestival.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

STICON

Advies in automatisatie — Tielt  

STICON geeft wetenschappelijk, technologisch en innovatieadvies aan productiebedrijven. Hierbij ligt de focus op automatisatie. STICON wil nu zelf een kmo die actief is in de automatisatiesector gedeeltelijk overnemen. Hiervoor zoekt de onderneming financiering.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening Crowdlening

DroneBee

Imkerij & duurzaam consumeren — Buggenhout  

DroneBee startte als sensibiliseringsproject rond het belang van bijen en groeide uit tot een referentie in bijengerelateerde producten, de korte keten en duurzaam consumeren. O.m. voor investeringen in machines en een eigen webplatform zoekt DroneBee financiering.

Afgesloten
Let op!
Geld lenen aan een onderneming is risicovol.
Als investeerder loopt u het risico dat het ontleende bedrag geheel of gedeeltelijk niet kan worden terugbetaald.