Projecten

Hieronder vind je alle actieve, toekomstige en succesvolle investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.

Doel behaald

Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Sequesto

AI-platform voor tenders — Beveren  

Sequesto creëerde een platform dat het beantwoorden van tenders, selectieprocedures waarbij bedrijven/overheden op zoek gaan naar de meest geschikte partij voor een project, optimaliseert. Dankzij het creëren van een centrale digitale bibliotheek en AI-algoritmes kunnen bedrijven sneller én kwalitatiever op tenders antwoorden, wat hun kansen om het project binnen te halen verhoogt.

Afgesloten
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Tyneso

IT Consultancy — Zemst  

Als full-service, b2b IT-specialist ondersteunt Tyneso groeiende kmo's door hun het volledige IT-beheer uit handen te nemen. Met 15 jaar ervaring beschikt de onderneming over een indrukwekkend klantenbestand. Om de reeds bewezen strategie breed in de markt te zetten, zoekt Tyneso financiering.

Afgesloten
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

JOULE

B2B-fietsenmaker — Gent  

JOULE is een B2B-fietsenmaker met een brede waaier aan diensten, waaronder leasing, verkoop, onderhoud en herstelling. De onderneming bediende al meer dan 150 klanten en zoekt financiering voor het voorfinancieren van fietsen.

Afgesloten
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Hallelujah

Employee happiness — Nazareth  

Happiness is gold, ook op de werkvloer. Hallelujah meet het werkgeluk bij werknemers en werkt trajecten uit om de employee happiness bij haar klanten op lange termijn te verbeteren. Dit doet de onderneming door een originele combinatie van creativiteit, fun en wetenschappelijke onderbouwing. Grote namen als Belfius, Telenet, Lidl en AB Inbev prijken op het klantenlijstje van Hallelujah.

Afgesloten
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

PEAS

Vegan lekkernijen — Hasselt  

Met haar smaakvolle en handgemaakte vegan cinnamonrolls bewijst PEAS dat vegan eten net zo lekker (of lekkerder) kan zijn dan de klassieke omnivore keuken. De afgelopen vier jaar groeide PEAS uit tot een sterke brand, gesteund en gevolgd door een uitgebreide, loyale (online) community. Dit jaar wil de brand zich nog sterker verankeren door het aantal fysieke verkooppunten uit te breiden

Afgesloten

Actief

Card image capp

Crowdlening Winwinlening

OTIV

AI-software — Gent  

Met haar AI-softwareprogramma's laat OTIV spoorvoertuigen autonoom rijden in complexe omgevingen zoals stadskernen en industriële sites. Het eerste betalende project voor NS loopt en er zitten heel wat veelbelovende projecten in pipeline. Om de (inter)nationale markt definitief te betreden, zoekt OTIV groeifinanciering.

Eindigt morgen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

bureau50

Doelgroepbureau gericht op vijftigplussers — Melle  

Bureau50 adviseert en begeleidt bedrijven, overheden en organisaties bij de ontwikkeling en het vermarkten van producten en/of diensten voor de nieuwe generatie ouderen. Samen met haar Nederlandse partner bureauvijftig wil de onderneming haar concept op de Europese markt verankeren.

Eindigt over 4 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Chapolino

Arancello — Boom  

Drie Antwerpse vrienden brengen met hun 'klein bazeke' Chapolino een arancello, een Italiaanse likeur op basis van appelsienen, op de markt. De onderneming heeft al enkele akkoorden met afnemers en is op zoek naar financiering om te investeren in marketing en de voorfinanciering van de productie.

Eindigt over 9 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

KOFonds

Dienstverlening voor ondernemers — Waregem  

KOFonds is een ondernemersnetwerk, voor en door ondernemers, dat tegemoetkomt aan inkomensverlies wegens ziekte of arbeidsongeschiktheid. Leden van het netwerk gaan een uniek engagement aan, waarbij ze beloven om elkaar financieel te steunen indien nodig. Nu het eerste KOFonds in oprichting is, wil de onderneming groeien.

Eindigt over 20 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Fill in the Blanks

Uitgeverij — Kapellen  

Uitgeverij Fill in the Blanks ondersteunt (on)bekende auteurs bij de publicatie en de promotie van hun boek, steeds in samenwerking met de lezerscommunity. Met heel wat veelbelovende projecten in de pijplijn, is Fill in the Blanks klaar om de Vlaamse uitgeverswereld grondig te updaten.

Eindigt over 20 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Yokuu

Natuurlijke schoonmaakproducten — Antwerpen  

Met haar schoonmaakparel op basis van goede bacteriën in een herbruikbare fles wil Yokuu een nieuw hygiënemodel creëren. De onderneming verkocht al meer dan 1.250 producten en werd door UNIZO uitgeroepen tot Starter van het Jaar voor de provincie Antwerpen. Voor investeringen in het productgamma, marketing en sales zoekt Yokuu financiering.

Eindigt over 22 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

StudioFluo

Online course platform — Antwerpen  

StudioFluo is een hotspot voor creativiteit, met krachtige workshops rond een brede waaier aan thema's. De onderneming kon al meer dan 2.500 klanten voor haar workshops en DIY-boxen overtuigen, waaronder ook grote namen als Karel de Grote Hogeschool en Microsoft. De 2 enthousiaste mompreneurs achter StudioFluo zoeken nu financiering om verder te bouwen aan een online workshop-Academy.

Eindigt over 27 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

IzyCoffee

Koffie — Izegem  

IzyCoffee heeft al een aardig traject afgelegd in haar missie om Belgiës eerste kwaliteitskoffieketen te worden: vanuit 7 shops en een hippe coffee truck brengt de onderneming haar exquisite coffee experiences aan de man. Als volgende stap in het groeiverhaal wil IzyCoffee shops in stations openen.

Eindigt over 28 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Meubis

Meubels — Maldegem  

Meubis is een meubelzaak die zowel in de fysieke showroom als via de webshop betaalbare binnenmeubels verkoopt. De onderneming is niet alleen in België actief; ook Nederland en Frankrijk behoren tot de doelmarkt. Onder meer voor de optimalisatie van de website en voor de uitbouw van een platform dat klanten en monteurs matcht, zoekt Meubis financiering.

Eindigt over 36 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

KD Bikes

Fietsenwinkel — Beveren  

​KD Bikes verkoopt en herstelt fietsen van alle types en merken. Met haar uitgebreide gamma bereikt de onderneming een breed publiek. De winkel opende een jaar geleden, maar de zaakvoerder komt nu al ruimte tekort. Om het aanbod uit te breiden en haar diensten te optimaliseren, zoekt de onderneming financiering.

Eindigt over 37 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

GUIDATA

Recruitment — Gent  

Met Social Samba ontwikkelde GUIDATA een slim en digitaal word-of-mouth-platform, gelinkt aan miljoenen (ex-)studenten en hun interesses. Het platform identificeert en rekruteert ambassadeurs die via hun persoonlijk sociale media relevante content verspreiden binnen de correcte doelgroep. Om met Social Samba versneld internationaal te gaan, zoekt GUIDATA groeifinanciering.

Eindigt over 48 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Vexigo

Outsourcing agency — Herentals  

Vexigo is een full-service outsourcing agency, gespecialiseerd in sales, administratie en marketing. Met haar diensten wil ze ondernemers ontzorgen, zodat ze zich volledig kunnen toeleggen op hun kernactiviteit. Om haar unieke marktpositie te versterken, zoekt Vexigo financiering.

Eindigt over 50 dagen Project bekijken
Let op!
Geld lenen aan een onderneming is risicovol.
Als investeerder loopt u het risico dat het ontleende bedrag geheel of gedeeltelijk niet kan worden terugbetaald.