Projecten

Hieronder vind je alle actieve, toekomstige en succesvolle investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.
Card image capp

Crowdlening Proxilening

Vitadomi

Ouderenzorg — Etterbeek  

​Met Vitadomi ontwikkelde Electronic Design International een innovatief systeem waarmee senioren - op een veilige, sociale én betaalbare manier - zelfstandig kunnen blijven wonen. Om het prototype op de markt te brengen, zoekt de onderneming financiering.

Eindigt over 53 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

La&Bel

Lederen handtassen en accessoires — Gistel  

La&Bel maakt multifunctionele lederen handtassen en accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Met de tweede collectie en de opening van twee pop-up stores wil La&Bel zich verankeren in het Belgische fashionlandschap.

Eindigt over 49 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Het Spelhuis

Gezelschapsspellen — Zonhoven  

Met het grootste spelaanbod van België en Nederland, wil Het Spelhuis jong en oud (opnieuw) aan het spelen brengen. Spelfanaten Sarah en Sven combineren een webshop met een fysieke winkel in Zonhoven die ook als ontmoetingsplek fungeert.

Eindigt over 49 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

INKER

Duurzame textieldruk — Gent  

INKER wil als eerste speler op de Europese markt ecologische en lokale Fast Fashion aanbieden. Daarmee spelen founders Kristof, Daan en Laurent in op de toenemende vraag naar unieke, individuele bedrukte stuks.

Eindigt over 47 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Pixnami

VR-experiences — Genk  

Pixnami ontwikkelt VR-games, waarbij spelers zich in een andere wereld wanen en er samen avonturen kunnen beleven. De onderneming heeft al 4 games op haar palmares en kan uitpakken met een internationaal klantenbestand: onder meer in de VS, Canada en het VK worden haar games gespeeld.

Eindigt over 44 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

RÉÉ

Mexicaanse koffie — Antwerpen  

​RÉÉ stimuleert de ontwikkeling van een aantal Mexicaanse regio’s door Mexicaanse koffie op een verantwoorde manier op de Europese kaart te zetten. De onderneming onderscheidt zich van bestaande koffiehandelaars doordat ze niet alleen inzet op productkwaliteit, maar ook op de ontwikkeling van de regio’s waarin ze actief is. Om het aantal regio’s uit te breiden en om haar koopkracht te verhogen, zoekt de onderneming financiering.

Eindigt over 39 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Heftig

Webbureau — Oostkamp  

Heftig is een webbureau dat ondernemingen, organisaties en overheden helpt bij de bouw van een esthetische, veilige en up-to-date website. De onderneming telt al zo'n 450 klanten, onder wie hoofdzakelijk kleine bedrijven, maar ook grote organisaties zoals Barco en Universiteit Gent.

Eindigt over 33 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Scarab Sports

Rebound boards voor voetbal — Waregem  

Scarab Sports ontwikkelt hightech rebound boards voor voetballers. De panelen monitoren de technisch-cognitieve vaardigheden van spelers, waardoor coaches en scouts een completer beeld van hun kwaliteiten krijgen. De jonge onderneming heeft al samenwerkingen met eersteklassers AA Gent en OH Leuven.

Eindigt over 33 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

De Bierboer

Bier aan huis — Temse  

Net zoals de melkboer, maar dan met bier. Dat is het concept van De Bierboer. De onderneming levert ambachtelijk gebrouwen bieren van microbrouwerijen aan huis. Als sympathiek en ongedwongen merk kan De Bierboer rekenen op een enthousiaste klantenbasis. Om verder te investeren in onder meer voorraad en marketing zoekt de onderneming financiering.

Eindigt over 32 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Djingel Djangel

Muziekbelevingspand — Antwerpen  

Djingel Djangel is een muzikale ontmoetingsplek aan het Antwerpse Eilandje. Het concept combineert een platenwinkel, muziekcafé en eventlocatie en wil op die manier muziekliefhebbers samenbrengen.

Eindigt over 27 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Let Them Play

Educatief sportplatform — Westerlo  

Let Them Play wil kinderen zo veel mogelijk plezier laten beleven aan sport. Met een compleet multimediaal project wil de onderneming het spelplezier en de gezondheid van sportende kinderen opkrikken. Om haar expertise nog verder uit te dragen, zoekt Let Them Play financiering.

Eindigt over 22 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

BUFFL

Markt- en opinieonderzoek — Mechelen  

BUFFL ontwikkelde een mobiel platform waarop bedrijven na kunnen gaan hoe hun doelgroep op een nieuw product of een nieuwe dienst zou reageren. Leden van de BUFFL-community vullen korte surveys in en worden daarvoor beloond met tokens, die ze later kunnen omruilen tegen een beloning. Grote spelers als KBC, Unilever en Luminus maakten al gebruik van het platform. Om de betrokkenheid van de community te boosten, zoekt BUFFL financiering.

Eindigt morgen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Breezo

Probiotische luchtbehandeling — Deerlijk  

Breezo ontwikkelt probiotische oplossingen die het dagelijkse comfort verhogen in ruimtes waar mensen wonen, werken of elkaar ontmoeten. Breezo's toestellen vernevelen levende organismen die een positieve impact hebben op mensen en hun omgeving. Op die manier wil Breezo de balans tussen een goede hygiëne en een gezond binnenklimaat herstellen.

Eindigt over 25 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

June Energy

Energie — Antwerpen  

June Energy helpt je automatisch besparen op je energiefactuur en telt al zo'n 13.000 gebruikers. Zij besparen samen jaarlijks meer dan 4 miljoen euro. Er zijn ook B2B-samenwerkingen met o.a. Viessmann en KBC. Om haar positie (inter)nationaal te versterken, wil June nog sneller groeien.

Eindigt vandaag Project bekijken