Projecten

Hieronder vind je alle actieve en toekomstige investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Diacé

Accessoires voor diabetici — Lier  

Nick en Stefanie wilden de diabetesdiagnose van hun zoon Cédric omzetten in een positief verhaal. En dat leidde tot een groeiende onderneming: met Diacé brengen ze accessoires op de markt die het leven van diabetici makkelijker én aangenamer maken. Ondertussen telt hun webshop meer dan 1.000 items en hebben ze 3 vaste medewerkers. Jaarlijks noteert Diacé meer dan 10.000 bestellingen, waarvan zo'n 80% uit onze buurlanden komt.

Eindigt over 59 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Tyranos

Farma — Hasselt  

Tyranos ontwikkelt en verkoopt supplementen die bewegingsproblemen zoals artrose behandelen. Hierbij ligt de focus op wetenschappelijke onderbouw en transparantie over de ingrediënten. Momenteel heeft Tyranos al 3 producten in haar gamma, maar er zullen er meer volgen. Nog geen anderhalf jaar na de commerciële lancering noteerde het Limburgse bedrijf al 2.400 bestellingen, waaronder zelfs van wereldkampioenen en olympiërs.

Eindigt over 52 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Turbeau

Speciaalbier — Brugge  

Eerst proeven, dan geloven. Maar wat vaststaat: Turbeau is het speciaalbier dat het meeste rockt. Bezieler Franky De Smet - Van Damme, gekend van heavymetalband Channel Zero, maakt in geheel eigen stijl zijn intrede in de bierwereld met Turbeau. Sinds de opstart in 2018 ging het hard voor de jonge Brugse onderneming. Om verder te groeien, wil Turbeau groeifinanciering tanken.

Eindigt over 47 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Custo

Slimme brievenbus — Gent  

Online aankopen zit in de lift. Makkelijk en handig, tot er problemen opduiken met de levering en retour. De oplossing van Custo is een stukje geconnecteerde high-tech met een robuust en clean design. De Gentse start-up ontwikkelde een slimme brievenbus, die helemaal klaar is voor de revolutie in e-commerce.

Eindigt over 45 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Bakkerij Van Hecke

Bakkerij — Gent  

Wat startte als een kleine bakkerij in Gent, mondde uit in een succesverhaal met 19 filialen. Bakkerij Van Hecke groeide fors, maar de ambitie bleef steeds ongewijzigd: dagelijks vers brood en patisserie voor al haar klanten, op ambachtelijke wijze gemaakt in de centrale bakkerij in Eke.

Eindigt over 40 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Connus

Influencer marketing — Gent  

Connus is een matchmakingplatform in de sector van influencer marketing: bedrijven worden gekoppeld aan influencers die bij hun missie en visie passen en zo kunnen ze samen een campagne uitwerken. Vorig jaar ontstonden 10.000 matches op het Connus-platform en er zijn zo'n 850 bedrijven en 1.500 influencers geregistreerd. Nu wil het bedrijf investeren om een echte onestopshop voor de creatie van influencer marketing-campagnes te worden.

Eindigt over 33 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Staenis

Modulair zelfbouwsysteem voor vloeropbouw — Zulte  

Staenis introduceert een roostersysteem met latten en verstelbare poten waarmee je zelf snel en eenvoudig een perfect vlakke vloeropbouw creëert. Zonder enige ervaring kunnen doe-het-zelvers met het Staenisrooster aan de slag: meer dan 2.000 klanten uit 12 landen deden het hen al voor. De toekomst brengt Staenis verdere internationalisering en vernieuwende, duurzame ambities.

Eindigt over 26 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Simba Service

Grafisch design — Kontich  

​Simba Service maakt het proces van grafisch werk aanzienlijk eenvoudiger en toegankelijker. Dat doet de onderneming aan de hand van haar platform waarop elk project gematcht wordt aan de best passende designer uit haar expertenteam. Klanten als Brussels Airlines geloven al in het concept. Nu wil Simba Service groeien en haar service naar een volgend niveau tillen.

Eindigt over 24 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

StrongBox

Outdoor sportinstallaties — Liedekerke  

​StrongBox creëert bruisende outdoor sportlocaties door boxen met fitnessapparatuur te plaatsen. Ondertussen zijn er zeven actieve StrongBoxen met elk 100 tot 200 gebruikers en vier tot zes coaches. Om haar community van een groeispurt te voorzien wil StrongBox nu investeren in o.a. meer boxen.

Eindigt over 17 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Tulebug

Vakantiewoningverhuur — Kortrijk  

Tulebug verhuurt vakantiewoningen in het populaire Ardennen-stadje Durbuy. Met 2 woningen die al verhuurd worden en een 3e waarvan de renovatie net afgerond wordt, wil de onderneming inzetten op vakanties in eigen land. Hierbij ligt de focus op prima locaties en comfortabele voorzieningen.

Eindigt over 5 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Dexxter

Boekhoudtool — Puurs-Sint-Amands  

​Met Dexxter ontwikkelden Robbe Claessens, Stan De Pauw en Giel Thomas een webapplicatie die student-ondernemers en bijberoepers in een eenmanszaak ondersteunt in hun boekhouding, al dan niet begeleid door een accountant. Het concept trok ondertussen al bijna 1500 ondernemers aan die dankzij Dexxter hun eigen boekhouding doen. Nu wil de onderneming haar app naar een hoger niveau tillen om nog meer eenmanszaken te ondersteunen.

Eindigt over 3 dagen Project bekijken