Projecten

Laat je spaargeld renderen door te investeren in bedrijven via crowdlending. Hieronder vind je alle actieve projecten.

Card image capp Favoriet
Coming soon
Succesvol gefinancierd

Crowdlening Winwinlening

Gent
IT

Four Pees is sinds 2007 internationaal actief in software voor de printing- en grafimediabranche. Met het zelf ontwikkelde cloudplatform Atomyx helpt Four Pees drukkerijen de omslag te maken van massa-productie naar massa-personalisatie. Atomyx connecteert alle klanten, producenten en leveranciers in de print productie-keten om op een efficiënte en winstgevende manier het printen van 1 oplage mogelijk te maken.

Log in om alle details te zien

p

€76.500 gefinancierd (36 investeerders)

38%

max. bedrag: €400.000

Project bekijken
Eindigt over 37 dagen
Card image capp Favoriet
Coming soon
Succesvol gefinancierd

Nazareth
Horeca

Sinds 2002 worden er op O’douce events en experiences georganiseerd op een idyllische locatie aan het water in Nazareth. Een nieuwe vennootschap neemt nu de handelshuur over en zal de eventlocatie het hele jaar door beheren. O’douce 2.0 zal voornamelijk focussen op B2B-events en occasionele B2C-klanten en pop-ups. Voor 2024 en 2025 zitten al respectievelijk 50 en 15 bevestigde events in de pipeline.

Card image capp Favoriet
Coming soon
Succesvol gefinancierd

Hasselt
Vastgoed

KEPLER introduceert de meest energiezuinige woning op de Belgische markt. In het vooruitstrevende productieproces wordt elke stap in eigen beheer uitgevoerd waardoor de woning tot in het kleinste detail volledig afgewerkt is bij oplevering. Sinds begin 2023 werden zo al 46 KEPLER-woningen verkocht, 34 huizen werden al effectief geplaatst.

Card image capp Favoriet
Coming soon
Succesvol gefinancierd

Merelbeke
Zorg

Huisdieren verdienen meer zorg voor een aangenamer en gezonder leven. Baasjes zoeken dan weer meer empathie, hulp en steun. Wellopet verbindt deze twee in one-stop-shops voor dierenwelzijn. In de vier vestigingen in Merelbeke, Lochristi, Kuurne en Waregem vind je dierenartsen, gedragsbegeleiders en een trimsalon allemaal bij elkaar. Nu investeert de onderneming van Rudy Lefèvre in een vijfde dierenzorgcentrum in Gent.