Projecten

Hieronder vind je alle actieve, toekomstige en succesvolle investeringsprojecten.

Registreer je gratis om toegang te krijgen tot financiële informatie en bijlagen.

Actief

Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Artfuse

IT voor creatieve sector — Hasselt  

Artfuse brengt artiesten en mensen die op zoek zijn naar een creatieve beleving, samen. Dit matchmakingplatform voor de creatieve sector heeft al ruim 10.000 artiesten in zijn database. Voor investeringen in het product en de go-to-marketstrategie zoekt Artfuse financiering.

Eindigt over 2 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Proudly

IT voor employer branding — Sint-Martens-Latem  

Proudly is een kant-en-klaar employer branding-platform dat werkgevers helpt om zich te profileren naar talenten en potentiële sollicitanten. Onder meer om te investeren in personeel is Proudly op zoek naar financiering.

Eindigt over 9 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Inca'cao

Chocoladeproducten — Wingene  

De suiker- en koolhydraatarme chocoladeproducten van toppatissier en voedingsconsulent Vincent Bulteel zijn een nieuwe beleving voor de chocoladeliefhebber. Voor investeringen in onder meer toestellen, grondstoffen en verpakkingsmateriaal is Inca'cao op zoek naar financiering.

Eindigt over 17 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

NERDOR

Food, drinks & entertainment — Vilvoorde  

Vier enthousiaste ondernemers willen in Vilvoorde een hotspot voor nerds creëren. Dit doen ze via NerdCandy, een winkel met bijzondere snoep en dranken, en NerdScape, een gezelschapsspellenwinkel. O.m. om NerdScape uit te breiden met een escape room en een spaceship simulator zoekt NERDOR financiering.

Eindigt over 21 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

De Kaasconnaisseur

Kaas — Sint-Andries  

De Kaasconnaisseur verzorgt kaasplanken, -buffetten en -boxen voor particulieren en bedrijven. Zaakvoerder Nick Spanhove liet zijn business jarenlang organisch groeien en zoekt nu financiering om een nieuw concept uit te rollen om de groei van De Kaasconnaisseur in een stroomversnelling te brengen.

Eindigt over 38 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Columbus Group

Verzekeringen — Hasselt  

Columbus Group is een verzekeringsmakelaar die voornamelijk aan medische beroepen verzekeringsproducten verkoopt. De onderneming wil financiering ophalen, onder meer om te investeren in personeel.

Eindigt over 40 dagen Project bekijken
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

IOOS

AI & sensortechnologie — Berlare  

IOOS combineert artificiële intelligentie met sensortechnologie om innovatieve oplossingen te creëren, bijvoorbeeld voor beveiligingssystemen. Onder meer DEME, het federaal parlement en het Ocean Cleanup-project maken gebruik van de diensten van IOOS.

Eindigt over 54 dagen Project bekijken

Doel behaald

Card image capp

Winwinlening

VALOR

Vastgoed — Puurs-Sint-Amands  

VALOR is een onderneming die bouwprojecten van A tot Z uitvoert: de onderneming treedt op als ontwerper, bouwheer, uitvoerder én energieleverancier van bouwprojecten, steeds met duurzaamheid, een goede ligging en energiezuinigheid als prioriteiten.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

Creative Therapy

Healthtech — Gent  

Creative Therapy ontwikkelde Matti, een spelmat die kinesitherapie leuker maakt voor kinderen én meer data aanlevert voor de kinesist. Voor verdere research, ontwikkeling en extra personeel zoekt de healthtech-start-up financiering via winwinleningen.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

IzyCoffee

Koffie — Izegem  

IzyCoffee wil haar klanten kwaliteitskoffie schenken. Ze kunnen hiervoor terecht bij de hippe coffee truck of in een van de koffiebars van de onderneming. Om de expansie van haar aantal vestigingen te boosten zoekt IzyCoffee financiering.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

theMatchBox

IT — Antwerpen  

theMatchBox ontwikkelde software die aan de hand van text mining en artificiële intelligentie data uit contracten, vacatures, rapporten, CV’s… haalt, wat flinke tijdswinsten en betere zoekresultaten oplevert. Het complementaire en ervaren team zoekt financiering, o.m. voor marketing en development.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

Sideri

Farma — Gent  

Sideri produceert en verkoopt fytotherapeutische geneesmiddelen, die aandoeningen behandelen met natuurlijke ingrediënten. Onder meer om een extra salesmedewerker aan te werven en om labomateriaal aan te kopen zoekt Sideri financiering.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

Groene Gevels

Gevelbeplanting — Lebbeke  

Groene Gevels is een vzw die meer groen in het straatbeeld wil krijgen door gevelbeplanting te plaatsen op zelf ontwikkelde klimhulpen. Om te kunnen investeren in personeel, een bestelwagen en marketingacties is Groene Gevels op zoek naar financiering.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

Calculus

IT — Zutendaal  

Calculus ontwikkelt hardware en software waarmee klanten de data van hun technische toestellen beter kunnen interpreteren. De technologie werd al gebruikt bij meer dan 200 unieke projecten, o.m. op Tomorrowland en het Eurovisiesongfestival.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening

STICON

Advies in automatisatie — Tielt  

STICON geeft wetenschappelijk, technologisch en innovatieadvies aan productiebedrijven. Hierbij ligt de focus op automatisatie. STICON wil nu zelf een kmo die actief is in de automatisatiesector gedeeltelijk overnemen. Hiervoor zoekt de onderneming financiering.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening Crowdlening

DroneBee

Imkerij & duurzaam consumeren — Buggenhout  

DroneBee startte als sensibiliseringsproject rond het belang van bijen en groeide uit tot een referentie in bijengerelateerde producten, de korte keten en duurzaam consumeren. O.m. voor investeringen in machines en een eigen webplatform zoekt DroneBee financiering.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening Crowdlening

Van Bulck Beers

Bier — Oostende  

De brouwende broers Denis & Maxim hebben met Van Bulck Beers al 3 biobieren in hun gamma. Nu zijn ze op zoek naar financiering voor bijkomende productie van hun bieren, de opstart van een pop-up bar en de ontwikkeling van webshops.

Afgesloten
Card image capp

Winwinlening Crowdlening

LiQ

Alcohol-infused ice cream — Harelbeke  

LiQs heerlijk room- en sorbetijs met een vleugje alcohol doet je meteen aan de zomer denken! Deze jonge 'premium dessert company' is al te vinden in zo'n 650 Belgische verkooppunten en is op zoek naar financiering om haar internationale groeiplannen mogelijk te maken.

Afgesloten
Card image capp

Crowdlening Winwinlening

Hof van Ossel

Wagyu-rundvlees — Merchtem  

Hof van Ossel kweekt 100% raszuivere Wagyu-runderen in België en verkoopt hun vlees, dat bekendstaat als de 'kaviaar onder het rundvlees', aan slagers en restaurants. Onder meer om de kudde te doen groeien zoekt deze landbouwvennootschap financiering.

Afgesloten
Let op!
Geld lenen aan een onderneming is risicovol.
Als investeerder loopt u het risico dat het ontleende bedrag geheel of gedeeltelijk niet kan worden terugbetaald.